Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó

Emelt szintű alap búvártanfolyam 11.
Búvártanfolyam a legjobb feltételekkel


 

Szerezz búvárigazolványt olyan rendszerben, melyet az egész világon elfogadnak

A nemzetközi és hivatalos oktatási rendszerek mind be vannak regisztrálva a Búvár Világszövetség oldalán, melyet az alábbi linken ellenőrizhetsz az európai felsorolásban! UEF Nemzetközi Oktatási Rendszer, melynek búvárigazolványai nem csak nemzetköziek, de búvár tudást is takarnak!  Az ingyenes UEF telefonos applikációnak köszönhetően a megszerzett búvár minősítéseid mindig kéznél lehetnek. A fényképes angolnyelvű plasztik búvárigazolványodat pedig a világ bármely búvárbázisán szívesen látják. KIEMELTEN FONTOS: A tanfolyam elvégzése után 2 munkanappal már a birtokodban van az online igazolvány és egy héten belül a plasztik igazolvány! Ezt más oktatási rendszer egy hónap alatt tudja megtenni. 

Csak 3 napot kell rászánnod és végzett búvár lehetsz!

Nem kell számos alkalommal elméleti búvár oktatásra utaznod. Az online tananyagból otthonról is kényelmesen felkészülhetsz.
Nem kell sehol, semmilyen tankönyvet átvenned a felkészüléshez, a tananyag azonnal elérhetővé válik számodra a telefonos applikáción keresztül.
Nem kell időponto egyeztetni és alkalmazkodni a felkészüléshez, akkor olvasod, amikor van időd rá, azaz kötetlen a felkészülés ideje számodra.
Nem kell több alkalommal, több napot rászánva, több uszodabérletetet fizetve uszodába menned (4.200 Ft/alkalmom), csak mindössze egy teljes vasárnapot rászánni. 
Nem kell két napon, azaz két alkalommal oda és vissza utaznod egy tópartra a nyílt vízi búvár képzésre és ott is belépőt fizetned.
Nem kell levegőtöltést sem fizetned, mégis összesen 4 alkalommal búvárkodunk nyílt vízben a tanfolyam során. 
Nem kell felszerelés bérlést sem fizetned és még le is szállítjuk neked a helyszínre azt. 


Miért is válaszd a mi búvártanfolyamunkat?

- Mert nálunk minden pillatban biztonságban leszel a víz alatt,
- Mert a legkisebb időráfordítással, 2 hétvége alatt érheted ezt el.
- A fizetési ütemezés is kisebb terhet ró rád, ugyanis a búvár tanfolyam árát három részletben fizetheted!
- Mert 30 éve tartunk búvár tanfolyamokat és a legjobbaktól érdemes tanulni!
- Mert a tanfolyammal ajándékba kapod a "tökéletes lebegőképesség" tanfolyami részt.
- Mert a legfontosabb az, hogy a búvártanfolyam után nálunk búvár tudás birtokosa IS leszel és egy idegen közegben, a víz alatt, a biztonság a legfontosabb!

Ha ez tetszik, csak egy mailt kell kell dobnod az abc@abcbuvar.hu mail címre :-)
 

Minőségi és személyre szabott búvártanfolyam:

Tudnod kell, hogy a tanulók búvárkodáshoz való képességei nagyon eltérőek, így a hagyományos, nagycsoportos búvároktatás, amit a szabványok lehetővé tesznek, nem hoz megfelelő fejlődést és minőséget. Emiatt 2-3 fős tanulói kiscsoportokat alakítunk ki az összes búvárképzéshez, akár uszodáról, akár nyílt vízről van szó. Egy-egy búvároktató így maximum 2-3 tanulóval foglalkozik egyszerre, hogy a búvároktatás szinte teljesen személyre szabott lehessen! Ha egy búvár tanuló lassabban halad, különvesszük és egy búvároktató felzárkóztatja őt és mindezt a normál áron belül!

Elméleti búvártanfolyam rész: 

A búvár tanfolyam oktatási anyagához már a jelentkezést követően hozzáférsz. Az online tananyagból, kényelmesen, saját időbeosztásodnak megfelelően készülhetsz fel. A tananyag végén található ellenörző tesztel akár többször is felmérheted tudásod. A tananyaghoz korlátlan hozzáférést biztosítunk, így bármikor újra olvashatod a fejezeteket akár később is. Ha valamiben elakadnál a személyes találkozások során minden kérdésedre választ adunk.

Uszodai búvártanfolyam rész:

A búvár tanfolyam következő modulja az uszodai képzés, mely a búvártanfolyam első vizes programja és melynek során 2-3 fős, kiscsoportokban megtanítjuk számodra a legalapvetőbb biztonsági búvár technikákat. Már ezen a napon is a legmodernebb, újszerű állapotú és főként megfelelő méretű búvár felszerelési tárgyakat használhatsz, hogy a búvár gyakorlatokat a legkönnyebb módon tudd elsajátítani. Ez a búvár program minden estben egy vasárnap kerül lebonyolításra. 

Nyílt vízi búvártanfolyam rész:

A búvár tanfolyam utolsó fázisában következik majd a kétnapos nyílt vízi búvár képzés (szombat-vasárnap), mely során a búvároktatók kizárólag csak 2 tanulóval mennek vízbe minden esetben. A merülések mindegyike a tökéletes lebegésszabályozásról szól, melynél egymásra épülő gyakorlatok során kialakul a biztonságérzeted, a magabiztosságod. Összesen négy ilyen élvezetes merülésen veszel részt az Aquanauta egyik nagy tapasztalattal rendelkező búvároktatójával, miközben már számos pozitív élmény is ér a víz alatt a búvártanfolyamos merülések során. Ez a búvár tanfolyami rész május végén kerül lebonyolításra. Egy búrártanfolyam részletei

A búvártanfolyam legideálisabb helyszíne:

A búvártanfolyam tematikája, menete, a búvár gyakorlatok összetettsége és a folyamatos fejlődés érdekében a búvároktatás nyílt vízi részére szánt helyszínt nagy gonddal kell kiválasztani, hogy az minden feltételnek megfeleljen. Figyelembe kell venni a könnyű vízbe be- és kijutást, az időjárás befolyásoló hatását, a víz hőmérsékletét, a látótávolságot, a vízmélységet, az estleges hajóforgalmat és azt, hogy van e a víz alatt olyan terület, ahol minden szükséges búvár gyakorlatot megfelelő módon lehet elsajátítani. Az is szempont lehet, hogy mennyit kell utazni erre a helyszínre, ez milyen áldozatokkal és költséggel jár, lehet e a helyszínen átöltözni, lezuhanyozni, van e külön férfi és női mosdó, esteleg megfelelő szállás  ahelyszínen, hisz a búvár képzés minimum két teljes napot vesz igénybe és hogy ezek a költség és idő ráfordítások elfogadható, kezelhető mértékűek legyenek.
Az ideális búvártanfolyamra a megfelelő helyszínt megtaláltuk és a 90-es évek elején jelentős ráfordítással úgy alakítottuk, hogy minden eddig említett szempontnak tökéletesen megfeleljen.

Hol is a búvártanfolyam helyszíne?

Budapesttől 2 óra autózásra található Gyékényes, mely egy üdülőközpont egy hatalmas tó partján. Az önkormányzat által üzemeltetett és a tó egyik legszebb részén elhelyezkedő búvárbázis rendelkezik minden olyan feltétellel, mely az országban egyedülálló búvár helyszínné tették a területet. A zárt és parkosított területen belül megtalálható minden szükséges létesítmény. Felszíni és víz alatti platformok, parkoló, nagy épület szobákkal, WC-k és zuhanyzók, levegő töltési hely állnak rendelkezésre. Vásárlási lehetőség és több étterem a szomszédban biztosítja az egyéb szükséges feltételek meglétét. Képek a helyszínről

Utazás és szállás a búvártanfolyamra:

A búvár tanulók együtt, vagy külön, autóval érkeznek a helyszínre. Akinek nincsen autója, Intercity-vel érkezik a helyszínre, vagy beültetjük őt egy másik tanuló autójába.
A búvár tanulóknak minden estben biztosítunk szállást a búvárbázis két és háromágyas, ágyneművel és fürdőszobával is rendelkező szobáiba. A szállás ára 4.000 - 5 000 Ft/éj, de ha valaki máshol lakna és csak a tanfolyami programra érkezik, akkor 1.500 Ft/nap búvár bázis díjat kell fizetnie.

Miért előnyös számodra az Aquanauta búvártanfolyama:

+ Mert valóban megtanulsz búvárkodni és ez nagy biztonságérzettel és elképesztő élményekkel jár!
+ Nem csak megtanulsz biztonságosan merülni, de meg is szereted a búvárkodást,
+ A pénzedért cserébe kiemelt minőségű szolgáltatást kapsz, melytől akkor és mindig a biztonságod függ,
+ Évente cserélt és kifogástalan állapotú búvár felszerelésekben merülhetsz a tanfolyam során,
+ 7 mm-es ruhában, csuklyában és kesztyűben, azaz fázás-mentesen végzed a búvártanfolyamod,
+ A világon egyedülálló módon, súlyintegrált mellényben merülsz a nyílt vízi képzésed során,
+ Szintén egyedülálló módon, búvárkomputert használsz és használatot tanulsz a búvártanfolyam során,
+ Mert a búvár tanfolyam után automatikusan Aquanauta Klubtag leszel és így számos előny birtokosa,
+ Mert a búvár tanfolyam után 10% vásárlási kedvezményre vagy jogosult a webáruházunkben,
+ Mert összesen csak 3 napot kell a búvártanfolyamra szánnod a legmagasabb tudás megszerezéséhez.

Ha ez tetszik, csak egy mailt kell kell dobnod az abc@abcbuvar.hu mail címre :-)
 

A búvártanfolyam jelentkezési feltételei:

+ Úszástudás 
+ Egészségügyi alkalmasság (az eü nyilatkozatot lejjebb találod) 
+ Betöltött 12. életév.

A búvártanfolyam ára:

- 190 EUR, melyet három részletben fizetsz, akár Ft-ban is,
+ 50 EUR nemzetközi regisztrációs díja, melyet szintén Ft-ban is fizethetsz,

Mit is tartalmaz az Emelt színtű, alap búvártanfolyam:

+ Online oktatási anyagot,
+ Korlátlan idejű hozzáférést a tananyaghoz,
+ Merülési naplót, melybe a merüléseid regisztrálod,
+ Uszodai búvároktatást 2-3 fős csoportban,
+ Nyílt vízi búvároktatást 2 fős csoportokban,
+ Tökéletes lebegőképesség búvártanfolyamot beleépítve az alap képzésbe,
+ Búvárfelszerelés bérlet árát az összes vizes képzésre,
+ Levegőtöltést az összes búvártanfolyamos merülésre,
+ Fényképes online búvárigazolványt,
+ Fényképes, plasztik búvárigazolványt,

A búvártanfolyam elméleti képzésénk ideje: 

Otthoni, önálló felkészülés online tananyagból,

A búvártanfolyam uszodai képzésének ideje:

2023 november 05. vasárnap

A búvártanfolyam nyílt vizi képzésének ideje: 

2024 május vége.

Kötelező figyelmeztetés: 

Vigyázat! A búvártanfolyam elvégzése hátrányosan befolyásolhatja a korábbi munkakedvet, veszélyes gondolatokat és vágyakat támaszthat tengerparti nyaralásokkal és azonnali elutazásokkal kapcsolatban!

Jelentkezz most és válj velünk magabiztos búvárrá!

Ha tetszik, csak egy mailt kell kell dobnod az abc@abcbuvar.hu mail címre :-)

 


A cikkhez kapcsolódó egyéb tulajdonságok

Esemény kezdete
2023-11-04
Esemény vége
2023-11-05
Esemény helyszíne
Budapest
 

Ebben a témában talál még 31 cikket: Programnaptár

Következő búvártúrák

Daedalus-Fury Soal-Elphinstone búvárszafari
2024. május 31 - június 07.

Érdekel!

Fényes-források búvártúra - 04
2024. április 06.

Érdekel!

SzezonNyitó Trogir búvártúra és nyaralás
2024. június 12-16.

Érdekel!

Extra-akciós Maldív szigetek nyaralás-búvárkodás
2024. október 18-26.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC