Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó

Üzletszabályzat a webáruházhoz

1. AZ ELADÓ ADATAI
Aquanauta Búvárcentrum 
Aqua Sub Kft.
Telephelye: 1077 Budapest, Király u. 91. 
Adószáma: 13869236-2-42
Tel.: 06-1 / 321-40-31, 06-1 / 413-19-03

2. A SZERZŐDÉS TÁRGYÁNAK LÉNYEGES TULAJDONSÁGAI

Az ezúton vásárolt áruk jellemzőit a konkrét áru melletti ismertetőből tudhatja meg részletesen. A vételár mindig a kiválasztott árú mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az áfá-t is.

3. ALAPFELTÉTELEK

A http://www.aquanauta.hu honlapon az Aquanauta Búvárcentrum (1077 Budapest, Király u. 91.) kínálatából vásárolhat, adhat megrendelést. A honlapon látható választék nem on-line készlet, tájékoztató jellegű, a boltba beérkezett árukat mutatja, így állandóan bővül. Ön olyan tételeket is rendelhet, melyek a honlapunkon látható választékban nem szerepelnek, ebben az esetben e-mailben válaszolunk a rendelés teljesíthetőségéről.

4. A VÁSÁRLÁS/MEGRENDELÉS FOLYAMATA

1. Ön kedvére böngészhet webáruházunkban és összeállíthatja bevásárlókosarának tartalmát. 
2. Elindítja a megrendelést, amelytől a megrendelő egy utolsó ellenőrzési lehetőség után már csak e-mailben állhat el. 
3. A megrendelés befejezéséhez meg kell adnia személyes adatait, postai címét, irányítószámát és telefonos elérhetőséget. Ha szükséges, ne feledkezzen meg a méret megadásáról sem (pl. csizma vagy ruha vásárlása esetén). 
4. A megrendelése csak az Aquanauta Búvárcentrum e-mailben történő visszaigazolása után érvényes. 
5. A megrendelés kiegyenlítése az átvételkor történik, a szállítási- és az utánvét költségét a megrendelő viseli.

5. A MEGRENDELÉS VISSZAVONÁSA

A már elküldött megrendeléstől a küldést követő munkanapon 12 óráig jogában áll feltétel nélkül elállni, írásban az diving@aquanauta.hu címre elküldve.

6. A MEGRENDELÉS VISSZAUTASÍTÁSA

Az Aquanauta Búvárcentrum visszautasíthatja azon vásárlók megrendeléseit, akik korábbi megrendelésüket nem vették át, illetve annak ellenértékét nem egyenlítették ki.

7. SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékek szállítását a megrendeléstől számított egy héten belül postai utánvéttel vállaljuk. Esetleges készlethiány esetén tájékoztatót küldünk a későbbi szállítás időpontjáról. A szállítási díjat a mindenkori aktuális postai utánvételi díjjal számlázzuk.

8. CSERE

Az Aquanauta Búvárcentrum garanciát vállal az általa forgalmazott fizikailag sérülésmentes termékekre. A postai szállítás során keletkezett sérülésekre nem vállalunk garanciát. CSAK SÉRÜLÉSMENTES CSOMAGOT VEGYEN ÁT! Hibás termék cseréje a vásárlást igazoló számla ellenében boltunkban történik. 
A garancia ill. csere érvényesítésének a helye: Aquanauta Búvárcentrum, 1077 Budapest, Király u. 91. Telefon: 06-1 / 321-40-34, 06-1 / 413-19-03

9. EGYÉB FELTÉTELEK

Amennyiben azt külön nyilatkozatban meg nem tiltja, az Ön által a rendelés során megadott adatokat az Aquanauta Búvárcentrum felhasználhatja az általa kezdeményezett közvetlen marketing megkeresések és akciók során.

10. GARANCIÁLIS JAVÍTÁSOK

Az Aquanauta Búvárcentrumban kapható termékekre vonatkozó garanciális javításokat a gyártók a termék származási helyén végzik. A javítás ideje így meghosszabbodik a szállítási és visszaküldési időszakkal. 

 


A cikkhez kapcsolódó képek

 

Ebben a témában talál még 97 cikket: Tudástár

Következő búvártúrák

Daedalus-Fury Soal-Elphinstone búvárszafari
2024. május 31 - június 07.

Érdekel!

Fényes-források búvártúra - 04
2024. április 06.

Érdekel!

SzezonNyitó Trogir búvártúra és nyaralás

Érdekel!

Extra-akciós Maldív szigetek nyaralás-búvárkodás
2024. október 18-26.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC