Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó
Üzletünk címe: 1077 Budapest, Király u. 91.      Info: +36 (1) 321 40 31, +36 (1) 413 19 03

Akciós Gyermekbúvár tanfolyam

A búvárkodás jelentősen fejleszti a gyermekek felelősségtudatát, megszeretteti velük a természetet és az élőlényeket, színesíti a családi nyaralást és közelebb hozza egymáshoz a családtagokat!
 
Lelkes búvártanoncként az első napon a búvárkodás elméleti részével ismerkedhetsz meg. Kiemelten fontos, hogy ez az elméleti búvár képzés az Aquanauta legtapasztaltabb búvároktatója, Malmos Attila által személyesen megtartott valós oktatás, nem csupán egy búvárfilm levetítésével letudott program. Fontos nekünk, hogy megértsd, mi történik veled a víz alatt, ezért bármikor kérdezhetsz a búvároktatótól, hiszen az itt megtanultaktól lesz csak biztonságos és élvezetes a búvárkodás számodra! A kivetített elméleti búvár oktatási anyag, mely kiegészíti az előadást, a legmodernebb az országban, mely minden évben frissítésre kerül az aktuális felszerelés fejlesztéseket és kutatási eredményeket figyelembe véve.
 
A búvár tanfolyam következő modulja az egynapos uszodai, vagy ellenőrzött vízi képzés, melynek során megtanítjuk számodra a legalapvetőbb biztonsági búvár technikákat. A búvár tanfolyam során a legmodernebb, újszerű állapotú és főként megfelelő méretű búvár felszerelési tárgyakat használhatsz, hogy a gyakorlatokat a legkönnyebb módon tudd elsajátítani. A víz alatt a csoportok létszáma maximum 2-3 fő, hogy a búvártanulókkal szinte személyre szabottan tudjunk foglalkozni! Az a búvártanuló, akivel többet kell foglalkozni a megfelelő ütemű fejlődés érdekében, különválik a másik búvártanulótól és egy búvároktató csak vele foglalkozik, hogy elérjük a kívánt eredményt, ha ez szükséges.
 
Az utolsó, kétnapos, nyílt vízi modulban már a búvárkodás élményszerű részeivel ismerkedhetsz meg. A nyílt vízi képzés során a lebegésszabályozás gyakorlatokat sajátíthatod el játékos és szórakoztató módon. Ezeknél a gyakorlatnál is a búvároktató csak maximum két búvártanulóval foglalkozik egyszerre, hogy a lebegéstechnikát a legmagasabb szinten lehessen elsajátítani.
 
Az elméleti búvároktatás télen Budapesten a búvárcentrum oktatótermében kerül lebonyolításra, nyáron pedig a gyékényesi bázis oktatótermében. A búvártanfolyam uszodai képzése télen Budapesten, nyáron pedig ellenőrzött vízben valósul meg. A búvártanfolyam további, 2 napos részét a gyakorlati programokkal a Gyékényesi Búvárbázison bonyolítjuk le. 
A búvárbázis rendelkezik szálláshelyekkel is, így a búvártanfolyam közben nincs szükség utazásra, pakolásra, minden egy helyen található.

A képzés végén szédületes élményekkel és alapszinten a legalaposabb búvártudással a birtokodban, illetve egy búvárigazolvány büszke tulajdonosaként térhetsz haza.
 
Gyermekbúvár tanfolyam ára: 55.000 Ft + 10.000 Ft az igazolvány nemzetközi regisztrációs díja

Ha a búvárrá válásodhoz az Aquanauta Búváriskolát választod, akkor jól döntesz és szerencsés vagy, mert:
 
+ Nekünk számít, hogy te magasan képzett búvár legyél,
+ Nem csak megtanulsz biztonságosan búvárkodni, de meg is szereted a búvárkodást,
+ A pénzedért cserébe kiemelt minőségű szolgáltatást kapsz, melytől a biztonságod függ,
+ Évente cserélt és kifogástalan állapotú búvár felszerelésekben merülhetsz a búvár tanfolyam során,
+ 7 mm-es ruhában, csuklyában és kesztyűben, azaz fázás-mentesen végzed a búvártanfolyamod
+ A világon, egyedülálló módon, súlyintegrált búvármellényben merülsz a nyílt vízi képzésed során,
+ A búvárkomputer használatot is tanulsz, és azzal is merülsz a búvár tanfolyam során. 
 
Nálunk a búvárképzés valóban képzés, vagyis komoly búvároktatás, ahol olyan, saját magunk által kifejlesztett gyakorlatsorok segítségével tanítjuk, képezzük a búvárokat, melyeket évtizedes tapasztalataink alapján állítottunk össze és bátran hisszük, hogy egyedülálló, emellett a legbiztonságosabb és a létező legpraktikusabb módszer!
 
Búváriskolánk erősen preferálja a búvártanfolyam magyarországi lebonyolítását. Ennek elsődleges oka az abszolút megfelelő feltételek megléte az időjárási viszonyoktól függetlenül. A gyékényesi búvárbázis alkalmassága, a víz alatt kiépített búvár tanpálya nyújtotta lehetőségek a legmagasabb színvonalú búvártanfolyam lebonyolítását teszik lehetővé.

A gyermek búvártanfolyam ára tartalmazza:
+ az elméleti képzést a legmodernebb PowerPoint oktatási anyaggal + az ellenőrzött vízi és a nyílt vízi búvároktatást professzionális búvároktatók vezetésével,
+ a búvártanfolyam teljes időtartamára a legmodernebb, újszerű állapotú, megfelelő méretű, komplett búvárfelszerelés bérlési díját, beleértve a búvárkomputert is!
+ az oktatási csomagot, 
+ a nemzetközi, fényképes búvárigazolványt.

A gyermek búvártanfolyam ára nem tartalmazza:
-   Uszodai képzésnél az egyszeri uszoda belépő árát, mely kb. 2.400 Ft
-   A gyékényesi szállás/bázis költségét a vizes képzésen, mely 4.500 Ft/nap az új házban és 3.500 Ft/nap a régi épületben (helyszínen fizetendő)

A gyermek búvártanfolyam jelentkezési feltételei:
-    Betöltött 12 éves életkor,
-    Úszni tudás,
-    Háziorvosi igazolás, melyhez alább a nyomtatvány,
-    Kitöltött jelentkezési lap, melyhez alább a nyomtatvány,

A gyermek búvártanfolyamra jelentkezni lehet E-mailben az abc@abcbuvar.hu címen.

Egy igazi nagy kaland vár rád, gyere és jelentkezz most, amíg tart az akció!

 

 

Letölthető dokumentumok
 

PDF
 
PDF
Adatbekérő nyilatkozat búvár tanfolyamhoz (pdf)
Méret: 552.96 KB | Letöltés Megtekintés
A jelentkezési lappal egyidejűleg továbbítandó.
 
PDF
 

A cikkhez kapcsolódó képek


A cikkhez kapcsolódó egyéb tulajdonságok

Esemény kezdete
2018-11-10
Esemény vége
2018-11-11
Esemény helyszíne
Budapest
 

Ebben a témában talál még 23 cikket: Búvártanfolyam

Következő búvártúrák

Maldív - szigetek búvár szafari és nyaralás túra
2020. január 31 - február 08.

Érdekel!

Dél-Afrika - Mozambik búvártúra
2020. március 10-23.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC