Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó

Rólunk

Kedves érdeklődő,

Ha ezt az oldalt nézed, vélhetően közel állsz a döntéshez, hogy búvárrá válj. Ha ez valóban így van, örömmel jelenthetem be, hogy életed egyik legjobb döntését hozod meg, ugyanis a búvárkodás egy semmi máshoz nem hasonlítható különleges élményt fog nyújtani számodra!

Bennünket, az Aquanauta oktatóit is ez az egyedi élmény érintett meg, amikor kezdő búvárok voltunk. Ez az érzés és a búvárkodás szeretete a kilencvenes évek közepén arra indított bennünket, hogy ezt szervezett keretek között másokkal is megismertessük. Ekkor alapítottuk meg első búváriskolánkat, melyet pár évvel később Aquanauta Búvár Centrum-nak neveztünk át.  

A munkakapcsolatunk a bizalomra, a tiszteletre és a barátságra épül, de mind emellett a legnagyobb összetartó erő a búvárkodás szeretete, melyet azóta is sikeresen tudunk átadni a tanulóink számára.

Menet közben természetesen számos lelkes és fiatal búvároktató került ki az iskolánkból, melyek közül néhányan ma is részt vesznek az oktatásban és túravezetésben és elkötelezett tagjai csapatunknak. Az évtizedes közös érdeklődés és a búvárkodás szeretete egy erősen összeforrott és minőséget nyújtó oktatói egységgé kovácsolt bennünket, melyet igazolnak azon tanulók százai, akik a vizsgájuk óta velünk merülnek a búvár programokon.


 

   Malmos Attila                Komka Tamás                                                Fazekas Noémi          Kaufmann Dániel         


A cikkhez kapcsolódó képek

Következő búvártúrák

Mély-déli Maldív szigetek nyaralás-búvárkodás
2024. január 19 - február 01.

Érdekel!

AKCIÓS Fülöp-szigetek nyaralás-búvárkodás túra
2024. május 09-22.

Érdekel!

Daedalus-Fury Soal-Elphinstone búvárszafari
2024. május 31 - június 07.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC