Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó

Búvárvezető tanfolyam

A búvártanfolyam elvégzésével egy újszerű megközelítésben fogod látni az egész búvárkodást, sőt a körülötted merülgető búvárokat is. Azonban nem csak te látod más szemmel őket, ők is egészen más szemmel néznek majd rád, számítanak a segítségedre, támogatásodra, kikérik a véleményedet a merülésekkel, búvár felszerelésekkel, biztonsággal kapcsolatos dolgokban, hallgatnak és felnéznek rád!
 
A Divemaster búvártanfolyam elvégzése után mint Búvárvezető merüléseket vezethetsz a búvárok számára.
Lehetőséged lesz akár búvártanfolyamokat, akár merüléseket szervezni, itthon és külföldön egyaránt. Legálisan irányíthatod a víz alatt és a vízfelszínen kialakult estleges búvár vészhelyzetek megoldását és részt vehetsz a búvároktatásban is, mint búvároktató-asszisztens; önállóan gyakorolhatod a búvár feladatokat a tanulókkal minden ismétlésnél, legyen az uszodai, vagy nyílt vízi búvár képzés.
 
A Divemaster búvártanfolyam kb. 14 órás elméleti búvároktatást tartalmaz csak a tanteremre és az uszodai búvár foglalkozásra nézve. További sok órás elméleti képzésben részesül a búvár vezető tanuló a számos nyílt vízi foglalkozás alkalmaikor. 
Nagyjából 10 óra uszodában, vagy ellenőrzött vízban végzett búvár gyakorlati oktatáson vesz részt a Divemaster tanuló a búvártanfolyam során, mely program szabadtüdős és légzőkészülékes búvár gyakorlatokból áll. Ezeknek a jól felépített, tökéletesített búvár gyakorlatoknak a segítségével sajátítják el a tanulók a Divemastertől elvárható oktató asszisztensi tudást. 

A Divemaster búvártanfolyam harmadik és legfontosabb részében, a nyílt vízi képzésen kell megtanulniuk a Divemaster tanulóknak egyrészt a búvárvezetéssel járó feladatokat és felelősségeket, másrészt az búvároktatás nyílt vízi részében való segítségnyújtást, búvárképzést, hogy képesek legyenek ellátni a búvároktató asszisztens feladatokat teljeskörűen.
 
Csatlakozz te is a hivatásos búvárok megbecsült táborához!


Búvárvezető tanfolyam jelentkezési feltétel: 

+ Betöltött 18. életév 
+ Mester és Mentő búvár fokozat 
+ 100 regisztrált merülés

Búvárvezető búvártanfolyam ára: 90,000 Ft + 110 Euro- regisztrációs díj

Búvárvezető búvártanfolyamra jelentkezni lehet E-mailben 
az abc@buvar.hu címen.

 


A cikkhez kapcsolódó képek


A cikkhez kapcsolódó egyéb tulajdonságok

Esemény helyszíne
Budapest
 

Ebben a témában talál még 14 cikket: Búvártanfolyam

Következő búvártúrák

AKCIÓS Maldív búvárkodás és nyaralás
2022. január 21-29.

Érdekel!

Thaiföld merülés-nyaralás túra
2022. március 18-30.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC