Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó

UEF - kulcsszó a minőséghezA UEF (Víz alatti Felfedezők Szövetsége) a világon a legkorszerűbb szerkezeti felépítéssel rendelkezik. Ennek oka, hogy a UEF-et megalapító oktatók, szakemberek már sokéves tapasztalattal rendelkeztek több más búvároktatási rendszerben is. Így az oktatási szabványokat az évtizedes oktatási tapasztalatokra építették, kiegészítve és modernizálva a szabványokat a mai elvárásokhoz.

A UEF jelenleg az egyik leghaladóbb szellemű oktatási szervezet, mely folyamatosan adja ki a modern, magyar nyelvű tankönyveket és a nemzetközi, fényképes, sorszámozott búvárigazolványok kiállítását 1 hetes határidővel vállalja.

A UEF az egyetlen rendszer a világon, mely kötelezővé teszi a búvárkomputer és a jelzőbója használatát a nyílt vízi merülésekkor, melyek használatával a merülések biztonsága látványosan megnövekszik.

A UEF búvároktatók egyedi módon, minden évben összeülnek egy Oktatói Kollégium keretében, megbeszélik a tapasztalataikat, javaslatokat tesznek a szabványok és előírások esetleges módosítására, ezáltal is folyamatosan növelve a tanulók képzésének minőségét és biztonságát.

A Búvár világszövetségnél regisztrált oktatási szervezetek listája: http://www.cmas.org/federation-list

További információkért látogass el a UEF hivatalos weboldalára: http://www.UEF.hu


 


A cikkhez kapcsolódó egyéb tulajdonságok

Hír típusa
Egyéb
 

Ebben a témában talál még 15 cikket: Búvártanfolyam

Következő búvártúrák

Szezonnyitó Trogir búvártúra 2023
2023. június 07-11.

Érdekel!

Marsa Shagra nyaralás-merülés búvártúra
2023. június 24 - július 01.

Érdekel!

Costa Brava nyaralás és búvárkodás
2023. július 01-11.

Barcelona
Érdekel!

AKCIÓS Maldív nyaralás és búvárkodás
2023. augusztus 18-26.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC