Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó
Üzletünk címe: 1077 Budapest, Király u. 91.      Info: +36 (1) 321 40 31, +36 (1) 413 19 03

ÁSZF
Általános Szerződési Feltételek

 
 
1. Az eladó adatai

Aquanauta Búvárcentrum
Aqua Sub Kft.
Telephelye: 1077 Budapest, Király u. 91.
Adószáma: 13869236-2-42
Tel.: 06-1 / 321-40-31, 06-1 / 413-19-03
 
2. A szerzõdés tárgyának lényeges tulajdonságai
Az ezúton vásárolt áruk jellemzõit a konkrét áru melletti ismertetõbõl tudhatja meg részletesen. A vételár mindig a kiválasztott árú mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az áfá-t is.
 
3. Alapfeltételek
A http://www.aquanauta.hu honlapon az Aquanauta Búvárcentrum (1077 Budapest, Király u. 91.) kínálatából vásárolhat, adhat megrendelést. A honlapon látható választék nem on-line készlet, tájékoztató jellegû, a boltba beérkezett árukat mutatja, így állandóan bõvül. Ön olyan tételeket is rendelhet, melyek a honlapunkon látható választékban nem szerepelnek, ebben az esetben e-mailben válaszolunk a rendelés teljesíthetõségérõl.
 
4. A vásárlás/megrendelés folyamata
1. Ön kedvére böngészhet webáruházunkban és összeállíthatja bevásárlókosarának tartalmát.
2. Elindítja a megrendelést, amelytõl a megrendelõ egy utolsó ellenõrzési lehetõség után már csak e-mailben állhat el.
3. A megrendelés befejezéséhez meg kell adnia személyes adatait, postai címét, irányítószámát és telefonos elérhetõséget. Ha szükséges, ne feledkezzen meg a méret megadásáról sem (pl. csizma vagy ruha vásárlása esetén).
4. A megrendelése csak az Aquanauta Búvárcentrum e-mailben történõ visszaigazolása után érvényes.
5. A megrendelés kiegyenlítése az átvételkor történik, a szállítási- és az utánvét költségét a megrendelõ viseli.
 
5. A megrendelés visszavonása
A már elküldött megrendeléstõl a küldést követõ munkanapon 12 óráig jogában áll feltétel nélkül elállni, írásban az abc@abcbuvar.hu címre elküldve.
 
6. A megrendelés visszautasítása
Az Aquanauta Búvárcentrum visszautasíthatja azon vásárlók megrendeléseit, akik korábbi megrendelésüket nem vették át, illetve annak ellenértékét nem egyenlítették ki.
 
7. Szállítás
A megrendelt termékek szállítását a megrendeléstõl számított egy héten belül postai utánvéttel vállaljuk. Esetleges készlethiány esetén tájékoztatót küldünk a késõbbi szállítás idõpontjáról. A szállítási díjat a mindenkori aktuális postai utánvételi díjjal számlázzuk.
 
8. Csere
Az Aquanauta Búvárcentrum garanciát vállal az általa forgalmazott fizikailag sérülésmentes termékekre. A postai szállítás során keletkezett sérülésekre nem vállalunk garanciát. CSAK SÉRÜLÉSMENTES CSOMAGOT VEGYEN ÁT! Hibás termék cseréje a vásárlást igazoló számla ellenében boltunkban történik.
A garancia ill. csere érvényesítésének a helye: Aquanauta Búvárcentrum, 1077 Budapest, Király u. 91. Telefon: 06-1 / 321-40-34, 06-1 / 413-19-03
 
9. Egyéb feltételek
Amennyiben azt külön nyilatkozatban meg nem tiltja, az Ön által a rendelés során megadott adatokat az Aquanauta Búvárcentrum felhasználhatja az általa kezdeményezett közvetlen marketing megkeresések és akciók során.
 
10. Garanciális javítások
Az Aquanauta Búvárcentrumban kapható termékekre vonatkozó garanciális javításokat a gyártók a termék származási helyén végzik. A javítás ideje így meghosszabbodik a szállítási és visszaküldési idõszakkal. 
 

Következő búvártúrák

Marsa Shagra nyaralás-merülés búvártúra
2018. május 01-06.

Mares BOLT búvármellény, jacket
Érdekel!

Palau szigetek búvártúra
2018. március 29-10.

Palau szigetek búvártúra
Érdekel!

Sri Lanka búvártúra és nyaralás
2018. május 17-28.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC