Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó

Intro merülés (Bemutató merülés) - február
A búvárkodás kipróbálása


Elképzelhető, hogy valamely családtagod, kollégád bagy barátod érdeklődne a búvárkodás iránt, de bizonytalan abban, hogy ez a tevékenység bejönne e neki és nem szeretne bizonytalanra kiadni nagyobb összeget? Ha van ilyen személy a környezetedben, kérlek olvastasd el vele az alábbiakat és ajánld figyelmébe ezt a lehetőséget. 

Lehetséges, hogy megvan benned a szándék és érdeklődés a búvárkodás iránt? Lehetséges, hogy téged is vonz a tengerek gyönyörű élővilága, a lebegés élménye, illetve a búvár-túrák kalandjának különleges hangulata? Ha a válasz igen, azonban nem vagy biztos abban, hogy a víz alatti létezést meg tudnád szokni, hogy valóban bejönne neked a búvárkodás technikai része is, akkor tegyél kísérletet és próbáld ki az élményt mielőtt elköteleznéd magad egy búvár tanfolyam elvégzésre.
 
A bemutató merülést most a legalkalmasabb helyen egy meleg uszodában, 27 C fokos vízben tesszük lehetővé számodra, ahol sekély a vízmélység, jó a látótávolság, kellemes a víz hőmérséklete és nagy tudású búvároktatók mutatják meg számodra az első lépéseket a víz alatti világba :-). 
 
A bemutató merülést egy rövid, 5-10 perces szóbeli felkészítés előzi meg, hogy tudd, milyen érzés vár rád, hogyan kell lélegezned, mozognod és kommunikálnod a víz alatt. Ezt követően egy búvároktató kézen fogva megmutatja számodra, hogy mennyire élvezetes a víz alatti lebegés élménye és maga a merülés. Miközben néhány hosszt haladtok a medencében, már szinte megszokod és megszereted a víz alatti létezést és utána már képes leszel döntést hozni arról, hogy szeretnél-e a búvárok táborába tartozni és a nyaralásaidat látványosan megszínesíteni a merülések élményével a világ különböző tengereiben.
 

Az Intro merülés ára: 50 EUR (vagy annak megfelelő Ft összeg)

Az Intro merülés ára tartalmazza:

+ Az oktató munkáját,
+ A teljes búvárfelszerelést,
+ Elméleti felkészítést,

Az Intro merülés ára nem tartlamazza:

- Az egyszeri uszoda belépő árát, melyet mindenki a helyszínen maga vesz meg.

Az Intro merülés időpontjai: 

- 2024 február 18.

A részvétel alsó korhatára 12 év.

Jelentkezés: abc@abcbuvar.hu e-mail címen.
  


A cikkhez kapcsolódó egyéb tulajdonságok

Esemény kezdete
2024-02-18
Esemény vége
2024-02-18
Esemény helyszíne
Budapest
 

Ebben a témában talál még 31 cikket: Programnaptár

Következő búvártúrák

Daedalus-Fury Soal-Elphinstone búvárszafari
2024. május 31 - június 07.

Érdekel!

Fényes-források búvártúra - 04
2024. április 06.

Érdekel!

SzezonNyitó Trogir búvártúra és nyaralás
2024. június 12-16.

Érdekel!

Extra-akciós Maldív szigetek nyaralás-búvárkodás
2024. október 18-26.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC