Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó

Kata alap búvártanfolyama
Élménybeszámoló


2003. szeptember elején döntöttem el, hogy búvárkodni szeretnék, és mivel minden nap az Aquanauta búvárbolt mellett mentem el dolgozni, így egyértelmûnek tûnt számomra, hogy oda jelentkezzek be egy alap búvártanfolyam elvégzésére. Másik két tanulótársammal, akik szintén lányok voltak, csütörtök reggel érkeztünk meg Gyékényesre a négy napos képzésre.

Elhelyezkedtünk a búvárbázison és kis pakolás után megkezdõdött, az egész napos elméleti búvároktatás. Nagyon profin meg volt szerkesztve. Kivetítõ meg minden, ami kell. A nap végén írtunk egy tesztet, ami szerencsére mindenkinek sikerült, így következhetett a 3 napos vizes program.
Személyre szabott BÚVÁRoktatás

Az elsõ nap a gyakorlatokat addig gyakoroltatták velünk, amíg nem ment tökéletesen mindenkinek. Velem, mint lemaradó búvártanulóval (nagyon béna voltam sajnos), minden esetben külön foglalkoztak, így a negyedik nap végére, ha nem is tökéletes, de búvár lettem. A búvárfelszerelés jó minõségû volt, nem volt szakadt és jó volt a mérete. Igazából mindennel meg voltam elégedve. Részt vettem már több esetben is tanfolyamokon, (nyelvtanfolyam, szakmai továbbképzések), de itt találkoztam elõször személyre szabott oktatással. Ha az egyik módszer nem vált be velem kapcsolatban, akkor próbáltak egy másikat. Jó volt, hogy nem akartak letudni minél elõbb, mint béna tanulót, hanem egyértelmûen a búvárkodás megszerettetése és megtanítása volt a cél. (Még mást is szerettek volna megtanítani, de arról itt nem írok)
Végül is mind a négy nap nagyon jó buli volt, mindannyian egy helyen laktunk egy faházban, külön szobákban. Esténként elmentünk vacsorázni egy közeli étteremben, ahol kiértékeltük a napi eseményeket és beszélgettünk a következõ nap programjáról. A hangulat végig nagyon jó volt és valóban sikerült megszerettetni a búvárkodást velem.

Szilágyi Kata

 


A cikkhez kapcsolódó képek


A cikkhez kapcsolódó egyéb tulajdonságok

Élménybeszámoló kategória
Tanfolyam
Esemény helyszíne
Gyékényes
Élménybeszámoló típusa
Mediterrán
 

Ebben a témában talál még 31 cikket: Beszámolók

Következő búvártúrák

Daedalus-Fury Soal-Elphinstone búvárszafari
2024. május 31 - június 07.

Érdekel!

Fényes-források búvártúra - 04
2024. április 06.

Érdekel!

SzezonNyitó Trogir búvártúra és nyaralás
2024. június 12-16.

Érdekel!

Extra-akciós Maldív szigetek nyaralás-búvárkodás
2024. október 18-26.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC