Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó

Mentõbúvár tanfolyam élménybeszámoló
Mentõbúvár tanfolyam

Mentõbúvár tanfolyam
 
Ha egy igazán fárasztó, kemény munkával eltöltött hosszú hét után lelkileg is igazán fel akarsz töltõdni, akkor a mentõbúvár tanfolyamnál jobb választást aligha lehetne elképzelni! Az elmúlt hétvégén nekem is egy ilyen felejthetetlen élményben volt részem: valódi kiképzõtábor barátságos, családias hangulatban, a gyékényesi tó festõi környezetében. Kell ennél több? :-)
 
A kellõ részletességû, jól felépített és követhetõ elméleti elõadások éppen kellemes arányban tagolták a vizes gyakorlatokat: mire az egyikben már alaposan elfáradtunk, vedlettünk is át a következõ megmérettetéshez. Így nemcsak sok hasznos ismererettel gazdagodtam, de azt is hamar be kellett látnom, hogy az általános kondícióm - a rengeteg számítógép elõtt eltöltött munkaórának köszönhetõen - nemhogy az ideálistól, de az elvárhatótól is mélyen elmarad, így még a viszonylag kevés erõnlétet igénylõ gyakorlatok többszöri végrehajtásához is bele kellett adnom apait-anyait, nehogy megszégyenüljek a fiúk között. Vidáman, egymást lelkesítve vetettük bele magunkat a nagyon is komoly, valódi lélekjelenlétet igénylõ feladatokba, miközben minden segítséget, bíztatást megkaptunk tudásunk és gyakorlataink tökéletesítéséhez.
 
Bevallom, kétségekkel telve, kicsit nehéz szívvel készültem erre a tanfolyamra, de annál fantasztikusabb érzés nincs is, mint mikor az ember a saját fizikai és lelki korlátait legyõzve sikeresen teljesít egy feladatot.
 
Malicskó Katalin
 


A cikkhez kapcsolódó képek


A cikkhez kapcsolódó egyéb tulajdonságok

Élménybeszámoló kategória
Tanfolyam
Esemény helyszíne
Magyarország, Gyékényes
Élménybeszámoló típusa
Mediterrán
 

Ebben a témában talál még 31 cikket: Beszámolók

Következő búvártúrák

Szezonnyitó Trogir búvártúra 2023
2023. június 07-11.

Érdekel!

Marsa Shagra nyaralás-merülés búvártúra
2023. június 24 - július 01.

Érdekel!

Costa Brava nyaralás és búvárkodás
2023. július 02-12.

Barcelona
Érdekel!

AKCIÓS Maldív nyaralás és búvárkodás
2023. augusztus 18-26.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC