Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó
Üzletünk címe: 1077 Budapest, Király u. 91.      Info: +36 (1) 321 40 31, +36 (1) 413 19 03

Mentõbúvár tanfolyam élménybeszámoló
Mentõbúvár tanfolyam

Mentõbúvár tanfolyam
 
Ha egy igazán fárasztó, kemény munkával eltöltött hosszú hét után lelkileg is igazán fel akarsz töltõdni, akkor a mentõbúvár tanfolyamnál jobb választást aligha lehetne elképzelni! Az elmúlt hétvégén nekem is egy ilyen felejthetetlen élményben volt részem: valódi kiképzõtábor barátságos, családias hangulatban, a gyékényesi tó festõi környezetében. Kell ennél több? :-)
 
A kellõ részletességû, jól felépített és követhetõ elméleti elõadások éppen kellemes arányban tagolták a vizes gyakorlatokat: mire az egyikben már alaposan elfáradtunk, vedlettünk is át a következõ megmérettetéshez. Így nemcsak sok hasznos ismererettel gazdagodtam, de azt is hamar be kellett látnom, hogy az általános kondícióm - a rengeteg számítógép elõtt eltöltött munkaórának köszönhetõen - nemhogy az ideálistól, de az elvárhatótól is mélyen elmarad, így még a viszonylag kevés erõnlétet igénylõ gyakorlatok többszöri végrehajtásához is bele kellett adnom apait-anyait, nehogy megszégyenüljek a fiúk között. Vidáman, egymást lelkesítve vetettük bele magunkat a nagyon is komoly, valódi lélekjelenlétet igénylõ feladatokba, miközben minden segítséget, bíztatást megkaptunk tudásunk és gyakorlataink tökéletesítéséhez.
 
Bevallom, kétségekkel telve, kicsit nehéz szívvel készültem erre a tanfolyamra, de annál fantasztikusabb érzés nincs is, mint mikor az ember a saját fizikai és lelki korlátait legyõzve sikeresen teljesít egy feladatot.
 
Malicskó Katalin
 


A cikkhez kapcsolódó képek


A cikkhez kapcsolódó egyéb tulajdonságok

Élménybeszámoló kategória
Tanfolyam
Esemény helyszíne
Magyarország, Gyékényes
Élménybeszámoló típusa
Mediterrán
 

Ebben a témában talál még 31 cikket: Beszámolók

Következő búvártúrák

Kornati-szigetek búvár és nyaraló túra
2019. augusztus 18-25.

Érdekel!

Ras M. -Safaga búvárszafari és nyaralás
2019. július 28 - augusztus 04.

Érdekel!

Raja Ampat - Misool búvárszafari
2019. október 25 - november 08.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC