Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó

A búvárkodás csodája

Búvárként olyan élményekkel lehetsz gazdagabb, amiket nehezen lehet elmesélni annak, aki maga még nem próbálta. A látvány mellett az érzés, amit a búvárkodás nyújt, a csend és a nyugalom, a természet tökéletes harmóniája és a súlytalan lebegés különleges, megnyugtató hatással van az emberre. A mozdulatok lelassulnak, mint egy lassított felvétel, az idő pedig felgyorsul. Egy óra a víz alatt csak tíz percnek tűnik számunkra. 

Ebben a különleges világban mégis otthon érzi magát az ember, hisz a víz nem idegen közeg számunkra. A születésünket megelőző kilenc hónapot is vízben töltjük, nyugalomban és boldogságban. Talán ez az oka annak, hogy az ember mindössze négy nap alatt megtanulja és élvezi a létezést a víz alatt. Ha fontolgatod, vagy éppen már el is döntötted, hogy ezt a fantasztikus, semmi máshoz nem hasonlítható csodát, a búvárkodást választod a szabadidőd hasznos eltöltésére, akkor alaposan mérlegelned kell, hogy mely búváriskolát választod búvárrá válásod eléréséhez. Látszatra ugyanazt a szolgáltatást kínálják a búváriskolák, de valójában óriásiak a különbségek, melyek ez első pillanatban talán nem is látszanak.

Az Aquanauta Búváriskola olyan lehetőséget kínál számodra, aminek keretein belül átélheted ezeket az érzéseket és élményeket. A garancia erre az Aquanauta búvároktatóinak évtizedes tapasztalatai, a búvárkodás biztonsága iránti elkötelezettségük, a lelkiismeretes és szakértő oktatói hozzáállásuk, mely párosul, egy a tanulókra, személyre szabott oktatási szisztémával. Az előbb felsorolt jellemzők, olyan búvártudás átadását teszik lehetővé számodra, amellyel nem csak biztonságosan tudsz búvárkodni, de a maximális élmény részét is ki tudod élvezni a merüléseidnek.

További részletek és jelentkezés: Aquanauta alap búvártanfolyam, kezdő búvároktatás »»»


Győződj meg arról, hogy milyen alapvető modulok, technikák szükségesek egy sikeres és élvezetes búvártanfolyam kivitelezéséhez, hogy valóban búvárrá válj. A búvároktatás részletei

http://www.aquanauta.hu/hu/550-tudastar/3237-a-buvaroktatas-napjainkban.html 


 


A cikkhez kapcsolódó képek

 

Ebben a témában talál még 15 cikket: Búvártanfolyam

Következő búvártúrák

Daedalus-Fury Soal-Elphinstone búvárszafari
2024. május 31 - június 07.

Érdekel!

Fényes-források búvártúra - 04
2024. április 06.

Érdekel!

SzezonNyitó Trogir búvártúra és nyaralás

Érdekel!

Extra-akciós Maldív szigetek nyaralás-búvárkodás
2024. október 18-26.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC