Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó
Üzletünk címe: 1077 Budapest, Király u. 91.      Info: +36 (1) 321 40 31, +36 (1) 413 19 03

Szezonnyitó Kaprije búvártúra
Új helyszín, különleges merülések


Kiváló búvártúra új merülőhelyekkel:

Az év egyik méltán legnépszerűbb túrája most új helyszínen. A helyszín és a bázis kipróbált, megfelelő szinvonalú egy kiváló búvártúrához. A távolsága közelinek mondható, az apartmanok igényesek és persze a merülőhelyet elégedettséget fognak kiváltani a résztvevők részéről.

A búvártúra helyszíne: 

Előző évek hagyományával szakítva idén nem Rab szigetet célozzuk meg, hanem Jezera lesz az úticél. Budapesttől a távolsága autóval ugynannyi, mint eddig, kb. 6 óra és ebből csak az utolsó 20 perc nem autópálya. Nincsen kompra várás és kompdíj, ugyanis a szigetet hídon lehet megközelíteni. 

Dátumválasztás: 

Tudatosan egy héttel későbbre azaza június közepére tettük a túrát, hogy teljesen biztosan nyári időre számíthassunk, melegebb vízhőmérsékletre és nyaralósabb feeling-re, hogy a kísérő családtagok is jobban érezzék magukat. Ráadásul a helyszín délebbre van, így már nagyon kellemesen mediterrán. Tehát minden adott egy kiváló szezonnyitó Adria túrához.

Elhelyezés a búvártúrán: 

Szálláshelyünk Jezera városban lesz, mely az egyik legközelebbi és legcélszerűbb helyszín a merülőhelyek megközelítéséhez. A szigetet híd köti össze a szárazfölddel, így nem kell a kompmenetrendhez alkalmazkodni és könnyebben tudjuk majd megközelíteni a közelben található látványosságokat is, melyről lentebb írok. A város egy gyönyörű öbölben fekszik, melynek két oldalán és az onnan induló domboldalban helyezkednek el az apartman házak, ahol az elhelyezésünk is lesz. Az apartmanok 2, 3, 4 és 5 fősek, megfelelő felszereltségűek és minőségűek, rendelkeznek a szokásos dolgokon kívül terasszal, saját parkolóval, klímával, internettel. Az apartmanoktól a bázis csak 200 méterre, a tenger 100 méterre, a városközpont 150 méterre és a strand is 200 méterre található.  
Az apartmanok ugyan hasonlóak, de különböző négyzetméterrel rendelkeznek, különböző emeleten találhatóak és különböző árakon vannak. Az apartmanok kiválasztása bejelentkezési sorrendben valósul meg, foglaló fizetése mellett.

A búvárbázis: 

Hamarosan

A merülő helyek: 

hamarosan

Merülés vezetés: 

Azért, hogy a merülések a lehető legélvezetesebbek és biztonságosak legyenek az Aquanauta oktatója vezeti az OWD búvárokat, a búvárbázis képzett merülésvezetője a közép haladókat egy másik hajóról, és a nagyon tapasztaltnak mondható búvárok pedig párban merülhetnek a harmadik hajóról. Tehát a különböző tudásszintű búvárok külön csoportban merülnek. Egy előző Adria túra víz alatti képei

A búvártúra programja: 

Szerda délelőtti, vagy délutáni indulással kezdődik a túra, illetve kora délutáni, vagy késő esti megérkezéssel a szállásra, de legkésőbb 23 óráig!!! A merülési napok csütörtök, péntek és szombat, mely napokon 2-2 hajós merülést, összesen 6 hajós merülést bonyolítunk. A 4. éjszaka után vasárnap délelőtt utazunk haza. Plusz merülésekre, vagy éjszakai merülésre bármely napon sort keríthetünk, mely merüléseket a túra végén kell csak fizetni az árlista szerint, ha egyáltalán vaqn ilyenre igény. 
A túra búvár résztvevőjének az előre megrendelt szolgáltatás miatt nem jár vissza pénz, ha egy vagy több merülésen nem jelent meg és nem vett részt rajta, kivéve akkora vihar lenne, hogy a merülést törölni kell.

Merülések utáni szórakozás:  

Mivel csak pár percre van Rab város, mely az Adria egyik legszebb kisvárosa, egyik este biztosan érdemes lenne meglátogatni egy vacsorával egybekötve. A másik három estén pedig a már hagyományossá vált esti zenés grillezésekkel dobnánk fel a programot!

Utazás a búvártúrára: 

Most is saját autóval történik, de aki nem rendelkezik ilyennel, vagy csak egyedül szeretne részt venni a túrán, annak csak jelezni kell ezt, és mi megoldjuk közösen a lejutást természetesen. Az utazás kb. 5 - 5.5 órát vesz igénybe Budapest városszélétől a Jablanac nevű kompkikötőig. A komp sűrűn jár és 15 perc csak a menetideje. Az útiköltség üzemanyaggal, autópálya és kompdíjjal együtt kb. 15.000 Ft/fő, ha 4-en utaznak egy autóban.

Extra előnyök a búvártúra helyszínével kapcsoltban:

  • Távolságban rendkívül közel van.
  • A búvár bázis nyújtotta minőség és színvonal a megszokottnál magasabb, így több élményben lesz részük a vendégeknek.
  • Amennyiben rendelkezel Nitrox végzettséggel, úgy minden merülésre AJÁNDÉK NITROX-ot kapsz és hosszabb lehet a merülési időd, biztonságosabb lehet a merülésed, nem csökken jelentősen a következő merülésed ideje és este tovább bírod a közös programokat :-).
  • Minden merülésnél teljesen más helyszínen, sőt más-más sziget körül merülhetsz és ez látványosan növeli az élmények mennyiségét.
  • Helyben van az étterem a bázison és sehová nem kell menni sem napközben, sem este vacsorázó helyet keresni, csak választunk a magyar nyelvű étlapból!

 
A búvártúra időpontja

2018. június 6 - 10. (szerda - vasárnap)

A búvártúra ára búvároknak: 

259 €

A túra ára kísérőknek

88 € 

A búvártúra ára tartalmazza

+ 4 éjszaka szállást kétágyas szobákban, 4 fős apartmanokban,
+ Tengerparti, tenger melletti elhelyezést,
+ 6 merülést hajóról különböző helyeken,
+ Merülés vezetést és támogatást,
+ Bázishasználati díjat,
+ Ingyen Nitroxot (csak a végzettséggel rendelkezőknek),


A búvártúra ára nem tartalmazza:

- Turista adót a szállásra, 1 €/fő/éj (4 €/fő/túra)
- A felszerelés bérleti díját, melyet megtalálsz a tudástárban,
- Utas és búvár biztosítást,


Szabad herlyek száma a búvártúrára: 

7 fő búvár 
 
Jelentkezés módja: 100 €/fő foglaló elutalásával a bázis számlájára
  
Jelentkezni lehet: az abc@abcbuvar.hu mail címen.

 


A cikkhez kapcsolódó képek


A cikkhez kapcsolódó egyéb tulajdonságok

Búvártúra típusa
Mediterrán
Esemény kezdete
2019-06-12 00:00:00
Esemény vége
2019-06-16 00:00:00
Esemény helyszíne
Horvátország,
 

Ebben a témában talál még 12 cikket: Búvártúra

Következő búvártúrák

Szudán Búvárszafari
2019. március 07. - 2017. március 16.

Érdekel!

Sumátra búvár és nyaraló túra
2018. november 13-25.

Érdekel!

Dél-Maldív szigetek búvártúra
2019. február 08-17.

Érdekel!

Mianmar búvár szafari és körutazás
2019. április 03-17.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC