Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó

Bare élethosszig tartó garancia

 

Mire vonatkozik az élethosszig garancia?

A garancia kizárólag a ruha készítésével kapcsolatos dolgokra vonatkozik, úgy mint a ruha ragasztásaira, szalagjaira, varrásaira és illesztéseinek hibájára, illetve egyéb, a gyártó által végzett tevékenység munkájának hibájára.

 

Mire nem vonatkozik az élethosszig garancia?

A garancia nem vonatkozik a nyak- és a karmandzsettákra, a szárazruha szelepeire, a száraz cipzárra és tartozékaira, ezek elszakítására, eltörésére, a ruha kiszakítására, szétrepesztésére, kilyukasztására, illetve az évek alatt bekövetkezett természetes elhasználódásból való elkopásra, elvékonyodásra, és a felszerelés egyéb része által előidézett elkoptatásra, kidörzsölésre és az ebből eredő vízbefolyásra sem terjed ki. Szintén nem vonatkozik a garancia a szakszerűtlen le- és felvételből adódó cipzár megfeszítésre, széttépésre, mely gyakori, felhasználó által okozott sérülés fajta. Emiatt is feltétlenül szükséges a használati utasítás figyelmes átolvasása, és a benne foglaltak alkalmazása a ruha használatakor.

 

A ruha anyagára vonatkozó garancia.

A ruha anyagára a Bare 2 év garanciát vállal, mely garanciás esetben a Bare dönt arról, hogy javítja, vagy cseréli a hibás részt, vagy akár a ruhát. A garancia itt sem vonatkozik a felhasználó hibájából eredő sérülésekre. A Bare hatásköre megítélni azt, hogy a sérülés valóban anyaghiba eredetű e, vagy a felhasználó által okozott eredetű, melyre a garancia nem vonatkozik.

Semmiképpen sem lehet garanciális hiba, ha a sérült részt máshol már javították, ragasztották.

 

Egyéb fontos tudnivalók

A magyar jogszabály által előírt egy éves garanciaidőn túl, de a Bare által vállalt időn belül bekövetkezett garanciális javítás esetén a ruha gyárba való visszaküldése semmilyen esetben nem a forgalmazót, hanem a felhasználót terheli.

Vitatott sérülések esetén a garanciáról minden esetben a garanciát adó gyártó, tehát a Bare hoz végleges döntést. A forgalmazó a gyártótól érkező visszajelzést nem bírálhatja felül, és semmilyen befolyással nincs rá.

A gyártó és a forgalmazó feltétlenül ajánlja egy szárazruha-tanfolyam elvégzését annak érdekében, hogy a ruhájában igazi élmény legyen a merülés.

 

Ebben a témában talál még 97 cikket: Tudástár

Következő búvártúrák

Maldív nyaralás és búvár körutazás
2024. július 28 - augusztus 05.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC