Kövess minket!   Facebook logó Youtube logó

Costa Brava információk
Spanyolország legjobb üdőhelye


Costa Brava, a "vad part", az egyik legnépszerűbb spanyolországi nyaralási célpont. Blanestől a francia határig húzódik nagyjából 153 kilométer hosszú partszakaszon.

Csodálatosan szép, sziklás, valamint homokos-kavicsos partokkal és változatos településekkel várja az ide utazókat. Costa Bravát különösen vonzóvá teszi Barcelonához való közelsége, természeti környezete, a hegyek közelsége, szép strandjai, kristálytiszta, kék tengervize, és öblei.
Ezen kívül számos sportolási, búvárkodási, kirándulási, kerékpározási, városnézési lehetőség közül választhat az itt nyaraló és remek gasztronómia is, melyet külön érdemes megemlíteni. 

Az itt található leglátogatottabb tengerparti üdülővárosok közé tartoznak: Tossa de Mar, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Santa Susana, és Lestartit. 
A Costa Brava partszakaszon elhelyezkedő sokszáz hotel többsége 3 és 4 csillagos kategória, félpanzióval és teljes ellátással, tengerparti résszel, medencékkel és egyéb kényeztető szolgáltatásokkal várja a nyaralni vágyókat.
Néhány üdülőváros kimondottan a pörgősebb, bulizósabb vendégkörre épít, a többi nyaralóhely inkább a családok számára ideálisabb. Aki nem csak a napon sütkérezni szeretne, az több hétre is elegendő kirándulási lehetőségből választhat a régióban.

 


A cikkhez kapcsolódó egyéb tulajdonságok

Esemény helyszíne
Spanyolország
 

Ebben a témában talál még 97 cikket: Tudástár

Következő búvártúrák

Daedalus-Fury Soal-Elphinstone búvárszafari
2024. május 31 - június 07.

Érdekel!

Fényes-források búvártúra - 04
2024. április 06.

Érdekel!

SzezonNyitó Trogir búvártúra és nyaralás

Érdekel!

Extra-akciós Maldív szigetek nyaralás-búvárkodás
2024. október 18-26.

Érdekel!

Kövess minket!

YouTube: AquanautaBC